EVO KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Najnovija teorija o smrti pevačice!

Poznata pjevačica Nada Topčagić uvjerena je da je ubica njene koleginice i prijateljice Jelene Marjanović neki potpuni stranac i plaši se da će zbog toga ovaj zločin ostati vječna misterija. Pjevačica, koja je bila jako bliska sa Jelenom uvjerena je da se ubica ne krije u porodici ubijene pjevačice, ali ni na estradi, već da je riječ o nekome sasvim trećem ko je i dalje slobodan.

Nada navodi da je znala sve Jelenine tajne i da sa sigurnošću može da izbaci njenog supruga Zorana iz kruga sumnjivih.

– Duša me boli kada vidim kako blate Zokija i medijski linčuju cijelu porodicu. To je jedna fina, plemenita porodica, u kojoj vladaju harmonija i normalni međuljudski odnosi. Za Marjanoviće nikada ni riječ nije rekla, iako mi se povjeravala kad god joj je bilo teško.

Normalno je da su se nekad svađali, jer je mnogo njih živjelo pod istim krovom, ali to imate svuda – kaže Topčagićeva, koja ističe da je Jelena bila stub te kuće.

Osim toga da ubica ne može biti ni neko sa estrade, jer Jelena nije pripadala estradnom mulju, niti se “laktala” za pjesme i nastupe”, pjevačica odbacuje i navode da je ubica Jelenin ljubavnik.

– Jeleni su Jana i Zoran bili cijeli svijet. Ona nikada nije ni pogledala nekog dobrog frajera, a kamoli pomislila da prevari muža. Znam koliko su se Zoran i ona voljeli i sram bilo svakoga ko je pomislio da je imala ljubavnika. Iskreno, nije imala ni vremena za preljube – priča Nada.

Zbog svega toga, ona smatra da je u pitanju neki stranac.

– Sigurna sam da je to neki čudan, nepoznati čovjek, koji nije bio dio njenog života. Ponekad pomislim da se desilo neko čudo, da je ubio Jelenu i nestao s lica zemlje. Tu ima puno nejasnih stvari. Bojim se da se ovo nikada neće okončati i otkriti – dodaje Nada Topčagić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *