ORGIJE I RAZVRAT NA EKSKURZIJI: Nastavnica tri puta oralno zadovoljila učenika, a onda mu slala ove prljave poruke (FOTO)

Dok su bili u avionu, učenik je od svoje nastavnice tri puta dobio oralni sek…

Tridesetsedmogodišnja Džil Meldrum Džons, asistent u nastavi, osuđena je na 32 meseca zatvora jer je pružala oralni seks jednom od svojih učenika.

Neimenovani učenik koji ima 15 godina bio je tri puta oralno zadovoljen od strane svoje nastavnice dok su, u povratku sa ekskurzije, bili na visini od 35 hiljada milja (56327km).

Meldrum-Džons je udata i ima dvoje dece i proglašena je krivom za sprovođenje sek…ualnih radnji sa detetom, kao i za podsticanje deteta na sek…, a sada se nalazi u registru sek…ualnih prestupnika.

Ona se izjasnila da je kriva po svim tačkama optužnice i na suđenju je pokala kajanje zbog svog grubog ponašanja dok je tužilac Stefan Kolodinski objašnjavao kako ju je, tokom ekskurzije, potuno obuzela strast.

Kako je preneo BBC, tužilac je na sudu rekao kako je Meldrum-Džons dečaku slala poruke koje se odnose na sek…, a i poruke u kojima je ugovarala njihove naredne susrete za sek…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *