NAJTUŽNIJA NOVOGODIŠNJA PRIČA: Dobila trojke, a poslije nekoliko dana preminula!

Prerano je rodila trojke, ali bebe su se izborile za život, a onda ih je zadesila neočekivana tragedija. Engleskinja Rejčel Park postala je mama prvi put u 39. godini života i to rodivši trojke. Nažalost, nakon prvog Božića sa svojim kćerkama i suprugom, iznenada je preminula.

Prije samo nekoliko dana ona i njen suprug Stiven slavili su Božić sa svojim kćerkama Pupi, Moli i Evelin, koje su prerano rođene, u 26. nedjelji trudnoće.

Roditelji su bili zabrinuti čekajući da im se oporave kćerke u bolnici. Izborile su se za život, oporavile, dobile na kilaži i nastavile da rastu u svom domu.

Ali, Rejčel je iznenada preminula, a policija je rekla da se radi o prirodnoj smrti. Rejčel i Stiven su sedam godina i do ove trudnoće tri puta pokušavali vještačkom oplodnjom da postanu roditelji. Tek je četvrti put bio uspješan.

Čim su se rodile, doktori su bebe opisali kao “kutije šećera“, toliko su bile male, a roditelje su upozorili da se pripreme na najgore. Prve dane života provele su u inkubatorima jer im pluća još nisu bila razvijena.

“Bebe su imale težak početak, ali mi optimistično čekamo Božić, igračke su po cijeloj kući“, pričali su roditelji.

Djevojčice su od početka pokazivale koliko su različite – Pupi voli da se mazi, Moli uglavnom spava, a Evelin je mala pričalica, ističu srećni roditelji.

Britanske organizacije za pomoć roditeljima počele su već da prikupljaju novac kako bi pomogle tati Stevenu koji je ostao sam s tri bebe.

(Alo.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *