ISPOVEST HRVATICE ČIJI SE DOČEK PRETVORIO U RAZVRATNE ORGIJE: Ušla sam potpuno mokra od divljeg se…sa u Novu godinu

Onda je neko pustio stari hit “Let's talk about sex” i svi su počeli da plešu. I to opako. Nekako je baš u tih nekoliko minuta gotovo svako imao para za ples, ali i nešto više. Goli, pijani i napaljeni

Devojka (30) iz Zagreba podelila je neverovatnu priču sa svoje novogodišnje žurke koju će pamtiti celog života. U Novu godinu je ušla potpuno mokra i to od divljeg sek…a.

Ovo je njena ispovest:

Za ovogodišnji doček sam planirala da napravim nešto posebno. Ali mi ni na kraj pameti nije palo da ću biti organizator žurke koju niko, ama baš niko od pozvanih neće zaboraviti nikada. Još uvek sam mamurna od sinoćnjeg ludila, ali ovo jednostavno moram da podelim sa svetom jer ko zna kako ću se sutra osećati i da li ću želeti da zaboravim da mi se ovo ikada dogodilo.

Već dve godine sam aktivan član poznatog internet servisa delenja prevoza i pošto često poslovno putujem, na nedeljnoj bazi sam kao vozač nudila prevoz drugim članovima. Upoznala sam bezbroj ljudi, s mnogima ostala u kontaktu i uglavnom sam puna pozitivnih utisaka. I tako mi je pre mesec dana na pamet pala neverovatna ideja. Da pozovem ljude sa kojima sam putovala na novogodišnju žurku.

Računala sam da će poziv prihvatiti otprilike 20 do 30 ljudi, nisam pozvala nikoga od svojih prijatelja, isključivo ljude s kojima sam putovala. Bilo je dosta stranaca, parova, solo muškaraca i žena, starijih i mlađih. Uglavnom, ljudi su bili potpuno različitih profila. Nekako sam se nadala da ću napraviti dobar eksperiment koji će mi biti jedinstveno iskustvo u životu. Poslala sam oko sto pozivnica i čekala odgovore. Dosetila sam se da unajmim kuću u unutrašnjosti Istre samo za tu priliku, pošto imam sjajan i dobro plaćen posao, novac mi nije bio problem. Muža i decu nemam, tek sam zakoračila u 30-te, ima vremena za porodicu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *